• 3
  • 2

Conditii de garantie
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992
Garantia se solutioneaza prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea alarmaenurezis.ro, iar expedierea se va face prin intermediul curierului rapid.
Garantia produsului este de 12 luni.
Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta :
- defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.)


Conform H.G. 448/2005 privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE), consumatorii au obligatia sa nu elimine DEEE ca deseuri municipale nesortate si sa colecteze selectiv aceste DEEE. Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X :


Pentru probleme legate de garantie ne puteti contacta la: